keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Tunnelmia tänään

Weave | Kudelma

Joulun juhlapäivien vietosta ei ole vielä toivuttu täysin, sen verran tapahtumarikas oli tämän vuoden joulunaika. Ensinnäkin, oma flunssani painoi päälle koko ajan, ja tänä aamuna olo on jo aika kurja. Toisekseen tapaninpäivän myrsky jätti sukulaisvierailun erikoiseksi kokemukseksi: pimeyden keskellä vain kokoon haalitut kynttilät, puuhellalla lämmitetyt laatikot ja hiljainen tunnelma. Pelottavaakin oli, puita teillä ja sähkölinjoja kumossa, eikä mitään yhteyttä ulkomaailmaan. Todellakin mieleenpainuva päivä.

Joulun vesisateen jälkeen tänään on alkanut pakastaa ja taivaanranta palaa oranssina matalasta auringosta. Vuoden vaihtumisen rajapyykki on lähellä, ja pakollakin mieli alkaa kerätä uusia mahdollisuuksia ja ideoita. Uutta energiaa, ja toivottavasti paljon valoa myös lumen muodossa, sitä toivon omaan vuodenvaihteeseeni. Oletko sinä lupaamassa jotakin itsellesi?

4 kommenttia :

 1. Eksyin tänne jo hivenen aiemmin. Näin ja luin kaikenlaista mukavaa, mutta en oikein osannut kommentoida. Yritetään nyt.

  En ole vielä lupaamassa mitään. Tämän myötä jään sitä miettimään. Palaan asiaan ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että olet tullut käymään takaisin täälläkin! Kommentoida saa, jos on jotain sanottavaa, ja kivat että kommentoitkin. Täällä käy paljon ihmisiä, jotka eivät sano mitään... Lupauksia odotellessa!

  VastaaPoista
 3. Voi, miten kauniita ja rauhallisia kuvia!
  En ole ajatellut luvata mitään, mutta kaikenlaisia aikomuksia kyllä on.
  Ensimmäisenä on tiedossa joka tammikuinen karsimisoperaatio, kaikesta turhasta haluan päästä eroon. Aloittaa vuotta puhtaalta pöydältä. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Vuoden alussa minullakin aina puhaltavat uudet tuulet ja tulee tarve selkeyttää omaa mieltään ja ympäristöään.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!