perjantai 21. joulukuuta 2012

Muuta pientä | Little things


Kiitos kaikille teille, kun olette kyselleet voinnistamme. Olemme selkeästi parantumassa, mutta olo on edelleen hutera, ruokahalu olematon ja päivätkin kuluvat paljolti nukkuessa. Tänään päätin kuitenkin piristyä hiukan, laitoin jouluradion soimaan ja koristelin meille kuusen. Meille piti tulla iso metsäkuusi olohuoneeseen, mutta koska mies on metsään pääsemisen sijasta lukittuna sisälle kanssani, iloitsin näistä hänen jo aiemmin tuomistaa pienistä kuusista vielä kerran. Kannoin sisälle uuden ja ripustin siihen vain hiukan valkoista paperia. Mitä pidätte?Kuten yleensäkin, Eemeli ottaa vahvasti osaa kodin tapahtumiin. Päätinkin näin vuoden lopun lähestyessä nostaa meidän gigolomme blogini viralliseksi Rantapojaksi. Mitäs tuumitte tästä?Kuvissa enemmän kuin vilahtaa myös tämänvuotinen joululahjani, eli vihdoinkin jatkettava ruokapöytä, jonka ääreen mahtuu enemmän perhettä ja ystäviä :) Olen siitä kovin iloinen, vaikka emme sitä olekaan vielä voineet testata näin juhlien merkeissä. Ostin myös itselleni sen kaveriksi penkin, koska en halunnut enää lisää tuoleja.

Ollikin on täällä kulisseissa edelleen, nukkuu vaan mieluummin yläkerran aulassa vanhan piirongin laatikossa.

Hyvää talvipäivänseisausta lukijoilleni ja voimia viimeiseen rutistukseen ennen joulua. Muistakaahan hengähtää ja nauttiakin vielä :)

8 kommenttia :

 1. Suloisia tunnelmia. Tuota Ollin nukkumapaikkaa jäin vaan vähän kadehtimaan. Aika ihana :D

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että parantuminen on alkanut!
  Hieno rantapoika ja herkän kaunis pöytäkuusi!

  VastaaPoista
 3. your home looks so cozy
  love your cats

  VastaaPoista
 4. Nyt täällä niistetään sitten jotain flunssantapaista pois, mutta olo on silti paljon parempi :) Eemelilta lämpöisiä ajatuksia sinne päin :)

  VastaaPoista
 5. Eikös vain olekin? :) Itsekin nukkuisin mielelläni laatikossa.

  VastaaPoista
 6. Voi miten suloinen pikku kuusi! Ihana idea nuo doilyt, yksinkertainen mutta toimii. Olen muuten monesti ihastellut myös blogisi taustan 60-lukuhenkisiä joulukoristeita, mutta en ole saanut aikaiseksi kommentoida ;)

  Ihanaa joulaikaa sinulle! (Ja Rantapojalle!)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Jutta :)) Helpoimmat joulukoristeet ikinä? ;) Rantapoikakin sai terveiset perille. Toivottavasti teillä oli oikein ihana joulu myös!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!