torstai 13. joulukuuta 2012

Oi kuusipuu!


Halusin jouluista tuoksua kotiin jo ennen varsinaista kuusta, joka meille saapuu viimeisenä viikonloppuna ennen aattoa. Niinpä pienet havut ja tämä pieni kuusi lasipurkissa koristavat nyt kotia jouluisaksi. Kissat ovat tietysti kiinnostuneita kaikesta vihreästä ja myös pöytäkuusen ympärillä riittää vilinää.

Joko teillä lukijoillani ovat kuuset koristeltuina?

Behind the scenes


Peilistä katsottuna kaikki näyttää jotenkin mielenkiintoisemmalta. Haastankin kaikki lukijani kuvaamaan kotiaan peileistä :)Aito metsäkuusi sotkee jonkin verran, mutta esille asettelun jälkeen tiiviisti vedessä ollut kuusi on jättänyt ihan yksittäisiä neulasia, jotka on pöydältä helppo siivota pois.


Joulu purkissa: karkeaa suolaa ja pieni Englannin-tuliaispöllö sekä havunoksa.2 kommenttia :

  1. Kaunista! Onko kissat antaneet kuusen oksan olla rauhassa? Minä en ole uskaltanut kokeilla meidän kattien kanssa, koivun- ja pajun oksat ainakin on "käsitelty" saman tien =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Taru ja mukava nähdä uusi lukija :) Kissat ovat itse asiassa meillä antaneet kuusten aina olla. Ne käydään tuoreeltaan nuuskuttamassa, mutta sen jälkeen kiinnostusta ei ole. Liekö se tuo pistelevyys vai mikä?

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!