tiistai 11. joulukuuta 2012

Pähkinä-suklaakakku | Nut & chocolate cake

Untitled Untitled


Löysin tämän valloittavan suklaaunelman reseptin Anrinko-blogista ja kerrankin osui sekä herkkupäivä että mahtavan näköinen kakku samalle päivälle ;) Tavallisessa uunissa paistoin tätä 190 asteessa noin 22 minuuttia ja teinkin sen pienen vuoan puutteessa normaalikokoiseen, jolloin siitä tuli litteämpi, mutta ehdottomasti silti todella herkullinen. Suosittelen ehdottomasti suklaan ja pähkinän ystäville.


Untitled Untitled


This luxurious cake has dark chocolate in the cake base and white chocolate with cream cheese on the topping, all maxed up with a mixture of ground nuts and almonds. Yummy!


Untitled

7 kommenttia :

  1. ooh, nam! Ehdottomasti ohje talteen. ♥

    VastaaPoista
  2. Taivaallisen hyvää suklaanhimoon. Meillä tehdään pähkinäisiä leivonnaisia niin kovin vähän, mutta tällä kertaa teimme vain itselle, joten sai irrotella silläkin osastolla :)

    VastaaPoista
  3. On kyllä sen arvoinen ohje. Eikä ole edes vaikea tehdä, mikä helpotus :)

    VastaaPoista
  4. […] ruokakello soimaan! Juhlapäivää juhlistetaan tietenkin kakulla, nimittäin pähkinä-suklaakakulla, jonka perässä tänne tulee ehdottomasti suurin osa kävijöistä - on kyllä todellakin hyvää […]

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!