perjantai 1. helmikuuta 2013

Helmikuu | February

Helmikuu on yksi lempikuukausistani. Lunta on yleensä yllinkyllin ja kylmiä, kirkkaan aurinkoisia talvipäiviä ulkona nautittavaksi vaikka joka päivä.


Mahnalanselkä, Mahnala, Hämeenkyrö, Finland. -19°C / -2°F.

The Winter Sun

Rautavesi, Vammala, Sastamala, Finland. -19°C / -2°F.

Untitled

Jääpuikot | Icicles

Tallipiha, Tampere, Finland. - 6°C / 21°F.

Vaaralliset, kauniit jääpuikot.

Untitled

Tammerkoski, Tampere, Finland. -16°C / 3°F.

Vaikka kylmää onkin, ei Tammerkoski koskaan jäädy kokonaan. Sen virtapaikat pitävät pinnan sulana, ja koskessa elääkin talvella runsas lintupopulaatio.

Frozen February

Pispalanharju, Tampere, Finland. -20°C / -4°F.

6 kommenttia :

 1. Kivan aamutunnelman loit taas erään aikaisen kukkujan työpaikalle. Helmikuu on parhaimmallaan hieno kuukausi - yhtä hieno kuin aurinkoiset kuvasi. Luin muuten myös englanninkieliset tekstisi. Keep going on!

  VastaaPoista
 2. Oih, miten hurmaavia kuvia! Helmikuu ja sen paukkupakkaset ovat myös minun suosikkiaikaani, ja ne ihanat auringonpaisteiset päivät! Inspiroituneena katselin juuri ulos ja totesin, että taas puut ovat valkoisia - pitäisiköhän... No pitäis tietysti!

  Australialainen tuttavani muuten katseli talvisia järvimaisemia ja totesi, että Suomessa varmaan tykätään kamalasti jalkapallosta, kun joka paikka on täynnä jaliskenttiä. Amerikkalainen opiskelija taas ihmetteli, miten Suomessa voidaan pitää peltoja kaupunkien keskustoissa. Kolmas oli järkyttynyt, kun keväällä selvisi, että hänen oikopolkunsa on mennyt järven jään poikki. Alkoi keväällä kauhistella, että entä jos se jää olisi kumminkin pettänyt siinä kävellessä - siinä sitten selvitettiin, että kyllä neljäkymmentä senttiä jäätä kestää kävellä.

  VastaaPoista
 3. Upean kirkkaita talvisia kuvia ja ihana tuo aurinko. Tuollaisia ilmoja odotan jo kovasti.

  VastaaPoista
 4. Tänään onneksi näkyy taas sinistäkin taivasta. Kirkkaampia kelejä odotellessa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Perho! Hauskoja sattumuksia jäähän tottumattomien kanssa. Mahtaa maisematkin vaikuttaa järin tylsiltä, kun ei noita aukioita tajua järviksi.

  VastaaPoista
 6. Kirkkaita päiviä ja kovia pakkasia kaipaisin vielä tälle kuulle ennen kuin kevät saa tulla.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!