perjantai 11. tammikuuta 2013

Tänään vuonna 2010 | Today in 2010

Tampere, Finland.

One winter's day... Frosted by the nightOne winter's day...

One winter's day... Framed

One winter's day... Into the whiteness it disappears

4 kommenttia :

 1. Hih. Kävin kurkkimassa näitä kuvia jo kännykällä, kun odottelin vuoroani hammaslääkärin aulassa. Hienoja olivat pikkuruudulla, mutta kaikki kauniit ja kuuraiset yksityiskohdat piti tulla katsomaan isona! Talvi on niin upea maiseman värittäjä :O)

  VastaaPoista
 2. Talvi on kyllä parhaimmillaan lumisena ja kylmänä, kuuraisin puin ja kirkkaalla säällä, mutta usvaisenakin erikoinen.

  VastaaPoista
 3. Kakkoskuvan muistan nähneeni joskus aiemminkin ja se oli yksi sysäys paremman valokuvauksen opetteluun. Että kiitos vaan "kannustimesta". :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sanna :* Minä voisin kaiveilla näiden kuvien tekniset tiedot esiin vaikka tänne samaan postiin vielä. Näissä kuvissa hienon kuvausvalon aiheutti nopeasti lämmennyt sää ja järveltä nouseva, täysin läpinäkymätön usva. Sekä toisessa että viimeisessä kuvassa ollaan ihan rannalla, puu kaartuu veteen ja laituri luonnollisesti johtaa sinne myös. Tasainen "harmaus" ei ehkä silmää miellytä, mutta kuvaamisen taustaksi soveltuu hyvin.

  Lisäsin nyt kuvien alle metadata-tiedot. Ne näkyvät myös kuvaa klikkaamalla Flickrissä (julkisena olevissa kuvissa) oikean laidan tiedoissa kolmanneksi viimeisenä kohtana, jos kuvasta ne löytyvät. Yhteen liitetyissä panoramoissa tiedot eivät säily.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!