torstai 14. helmikuuta 2013Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoilleni ja kiitos kaikesta tuesta, rakkaudesta ja lämpimistä sanoista ystävilleni!

Happy Friendship Day from where it is celebrated instead of Valentine's!

10 kommenttia :

 1. Hyvää ystävänpäivää sinulle myös!

  VastaaPoista
 2. Upeita leinikkikuvia. Otitko myymälän lasikaapista vai ostitko kimpun kotiin? Oikein hyvää ystävänpäivää myös sinulle Piia!

  VastaaPoista
 3. Myymälän pöydältä sain kivasti kuvattua, tosin taustat nyt ovat mitä ovat. Kiitos Minna :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää ystistä sinnekin! Tykkään sun blogista kovin. Varsinkin luonto ja puutarhakuvista, jotka ovat aina ihan huippuluokkaa. Vähänkö sopii hyvin tämä postaus sun uuteen banneriin :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Kati :) Naureskelin tuota väriä itsekin, ei se taida ihme olla, että juuri tuo vaaleanpunaisen sävy on niin kovassa huudossa kukkarintamallakin, kun tykkään siitä muutenkin.

  VastaaPoista
 6. OK. Ajattelinkin kysyä sinulta vinkkejä, miten sait kuvat onnistumaan noin hyvin lasin läpi. Mutta hyvin onnistuivat silti, kun lasivitriini näkyy taustalla. Mulla aina peilaa lasipinnoilla jotenkin hassusti.

  VastaaPoista
 7. Minä en ainakaan saa lasin kautta kuvattua ollenkaan. Kuulemma jollain kalliimmilla suotimilla voisi lasin heijastuksista päästä eroon, mutta ei ainakaan minulle sovellu.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!