keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Unten mailla


Jos jostakin huomaa ilmojen kylmenneen niin se on meidän kissat. Ne käpertyvät hyvin herkästi tiukalle kerälle nukkumaan ties minne: hyllylle, laatikkoihin, saunan lauteille, tuolille, patterinreunalle ja tietenkin meidän sänkyyn ;) Eipä sillä, viihdyn itsekin kissojen kanssa täkkien sisässä.


Our cats are showing the signs of colder weather. They're caught sleeping just about everywhere. I don't mind joining them under the covers myself. 


Eemelillä on ehkä maailman paras unipuuhka...
Silloin kun meillä ei nukuta, meillä hutkitaan. Varsinkin tauluja. Sonjan mielestä taulujen takaa löytyy uusi maailma, ties minne Narniaan se kuvittelee sieltä pääsevänsä. Onneksi appi on taiteilija, joten taulut eivät pääse loppumaan kesken...
Myös lintuja pitää tietenkin hiukan haukahdella...4 kommenttia :

 1. Suloiset lintujen katselijat! Se ääni, jota kissa pitää lintu vahdatessaan, on tosi jännä naksutus. Haukunta on myös hyvä sana kuvaaman sitä! Meidän vanha kissa alkoi välittömästi naksuttamaan, kun sille sanoi "Missä tipu?" Hauska ehdollistuminen : )

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia kuvia. Harmittaa, kun minulla ei voi olla kissaa allergian takia.

  VastaaPoista
 3. Se on kyllä todellakin harmi, on näistä niin paljon iloa ja seuraa :)

  VastaaPoista
 4. Eikö olekin? Olen sitä yrittänyt kääntää englanniksi, onnistumatta. Kutsun itse sitä yleensä säksätykseksi, jos nyt jotain sanaa siitä tulee käytettyä. Ei-kissaihmiset aina ihmettelevät, että mikä se ääni on :D Meillä huomaa aina pihapiirin uudet lintulajit siitä, että kissat pitävät tavallista kovempaa säksätystä - ei tarvitse turhaan käydä bongailemassa kaikkia normaaleja tinttejä minunkaan ;)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!