keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Vielä hetki


Tallensin vielä hiukan kaupungin syksyä, juuri ennen kuin tuuli pyyhkäisi pois suurimman osan värikkäistä lehdistä. Enää ei värien ilotulitus kestä pitkään. Yöt ovat jo kylmiä, päivät viileneviä ja tuuli pureva. Ensilunta odotellessa.

I recorded some of the autumn here in the city, just before the wind swept away most of the colourful leaves. It won't take long now. Nights are cold already, days are cooling and the wind is biting. It won't be long until first snow.


8 kommenttia :

 1. Syksyn kaunein osa alkaa olemaan takana. Harmi. Onneksi pian voi alkaa odottelemaan ensilunta :D

  Monta kivaa postausta taas olet ehtinyt laittaa, enkä minä ole kerennyt näkemään. Noh, syyslomalla roikun täällä, minkä vaan suinkin ennätän. Puuropostauksesta tykkäsin. Omistan samanlaisen kupin, johon puuro näkyy sopivan mitä kauniimmin...

  VastaaPoista
 2. Totta, tänään meinasivat näpit jäätyä ja nenä valui... syksy etenee.

  VastaaPoista
 3. Kyllä se eilisen ensilumi aika tehokkaasti puhalsi puista lehdet. Värit ovat jo haalistuneet pois, vain ruskeaa jäljellä. Nopeasti se tapahtuu sitten kun on sen aika.

  Tervetuloa käymään paremmalla ajalla. Viime hetkinä on inspiroinut kuvata ja päivittää, niin teen sitten kaiken rahan edestä :)

  VastaaPoista
 4. I love all of ur photos!) they are so amazing!!!

  VastaaPoista
 5. Thank you Julia - I'm glad to see you over at my blog too :)

  VastaaPoista
 6. Eksyin Huiskulan sivujen kautta blogiisi ja uppouduin syksyisiin kuviisi, ne ovat uskomattoman hienoja. Kuviesi kautta näin syksyn entistä kauniimpana. Talvisia kuviasi odotellessa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Carita kommentistasi! Talvea odotellessa :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!