torstai 21. marraskuuta 2013

Kymmenen kuvaa kesään: Marraskuu


20. marraskuuta 2013


21. marraskuuta 2013

En ehtinyt eilen kirjoittamaan, mutta taas on yksi kuukausi takana päin ja kesä neljää viikkoa lähempänä! Marraskuu on ollut leuto, sateinen ja tänään yllätyksekseni myös luminen :) Laitan tähän haasteeseen tällä kertaa kuvat sekä eiliseltä, joka on virallinen haastepäiväni, että tänäiseltä lumiselta kadulta. Ihan vain siksi, että lumi tuntuu niin ihanalta tämän pimeyden keskellä. Bussissa kuuntelin vanhuksen ja pienen pojanalun keskustelua lumen merkityksestä ja olin kaikesta samaa mieltä: jouluun tarvitaan lunta ja sitä on jo odotettukin.

Pohjustuksen kymmenen kuvaa kesään -haasteeseen löydät täältä.

It was time for my monthly challenge to photograph each month until summer is here but I couldn't find the time to post yesterday. So, as a suprise addition I must add a picture from today as well... Featuring a decent snowfall! :) It's been a very mild November, rainy too, so snow has been well awaited. 


20. lokakuuta 2013


20. syyskuuta 2013

2 kommenttia :

  1. Kiva idea tuo saman paikan kuvaaminen. Miltähän se näyttää keskitalvella, tai joulun tuikkujen valaisemana? Älä lopeta.

    VastaaPoista
  2. Tarkoitus on jatkaa kesään asti, Pekka. Jo muutamassa kuukaudessa ero on valtava - aika mahtavaa tämä Suomen vuodenaikojen liike!

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!