tiistai 17. joulukuuta 2013

Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan blogini pariin täällä Bloggerin puolella! Jatkan samalla vanhalla linjalla eli bloggailemalla valokuvien kera kodin sisustamisesta, pienimuotoisesta matkailusta, kirppislöydöistä, eikä varmasti kestä pitkään, kun bloggailen taas puutarhanhoidostakin.

Mahdollisille uusille lukijoille voisin esitellä itseni lyhyesti. Olen päälle kolmekymppinen naisihminen Pirkanmaalta, puutarhatermein kolmosvyöhykkeeltä. Blogissani vilahtelee itseni lisäksi kolme kissaamme, mies ei niinkään. Asumme lähiössä rivitalokodissa, joka pihoineen esiintyy täälläkin. Olen harrastelijavalokuvaaja, kiinnostunut historiasta ja arkkitehtuurista sekä suomalaisesta elämänmenosta ja tavoista. Olen melkein-puutarhuri, täysviherpiipertäjä, kierrättäjä ja askartelija. Olen myös vapaaehtoisesti lapseton, wannabe-maalainen sekä vasta löytänyt kudinten ilon. Tervetuloa mukaan teillekin!

Muistakaahan päivittää mahdolliset kirjanmerkit ja linkit, niin löydätte takaisin tänne. Lukijaryntäystä odotellessa voitte liittyä mukaan tuolta sivupalkista ;)

Toiveita, murheita, palautetta, mannaryynejä voi pistää kommenttilooraan tai vaikka Facebookiin, jossa blogini sivun pitäisi päivittyä uusilla postauksilla tasaiseen tahtiin. Sivupalkista voi valita myös muita tapoja seurata mukana.

Kuvalinkkien kanssa on ollut enemmänkin ongelmia, ei niinkään blogialustan vaihdon vaan kuvien jakamiseen käyttämäni palvelun vuoksi. Rikkinäisistä linkeistä voi myös muistutella, kaikkia en ole ehtinyt mitenkään korjaamaan.

Sydämellisesti siis tervetuloa!

3 kommenttia :

 1. Ja heti alkuunsa voin täällä jo käyneille todeta, että se odotetuin eli lukijaksi liittyminen ei edelleenkään onnistu, koska kyseistä toimintoa en saa näkyville sivupalkkiin millään kikalla. Odottelemme, josko kyseinen ongelma tästä hälvenee. Tai jos tiedät, miten sen saisi näkyväksi, kerrothan!

  VastaaPoista
 2. Tuo lukijat-gadget on nyt poissa toiminnasta näköjään kaikissa bloggerin blogeissa, aamulla vielä toimi, mutta ei juuri nyt. Yleensä sillä on tapana korjaantua itsestään ajan kanssa. Niin kauan ei ole huolta, kun se ei toimi toisillakaan, silloin on toivoa, että se korjataan bloggerin toimesta.
  Pitääkin nyt heti tallentaa tämä blogisi omaan lukuluettelooni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lohdutuksen sanoista, Marja! Vimpain on ilmestynyt taas paikoilleen, joten en siitä enää sen enempää huolehdi.

   Mukavaa kun tulit mukaan :)

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!