keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Pispalan plikkain pihoillaEilen lähdin kameran kanssa seikkailemaan Pispalan minulle vielä vieraille takakujille pulteriaitojen keskelle. Yhdistelmä mahtavan kaunis sää, kevyt, pehmeä lumisade ja Pispalan värikäs maailma, ei tästä voi olla muuta kuin onnellinen! Isän perhe asui aikoinaan Pispalassa, samaan aikaan kun pappa piti leipomoa Pispalanharjulla. Ehkä siksi koen Pispalan niin kotoisaksi. Ja miten hiljaista olikaan pääkadun takana... Seitsemässätoista pakkasasteessa tarvittiin harmaaraidalliset villasukat ja taustalle soimaan "jääkausi on tuloillaan" :) Ihan minun sääni, minun päiväni!
8 kommenttia :

 1. Voi, miten hurmaavan kodikkaita ovat vanhat asuinalueet, talot ja kujat ovat ihmisen kokoisia, tarkoituksenmukaisia ja persoonallisia, toisin kuin uusien asuinalueiden valtavan kokoiset tyyppitalot.
  Aivan ihanat ja tunnelmalliset kuvat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en kaipaisi modernia ollenkaan, nämä vetävät puoleensa sitten ihan toisessa potenssissa jo. Kiitos Marja käynnistäsi :)

   Poista
 2. Ihanaa seurata miten nautit täysillä talvesta! Pispalanharju on kaunis miljöö. Pyrin ajamaan aina sen läpi, jos vaan satun kulmille. Pitääkin oikein jalkautua puutalojen sekaan kameran kanssa.
  Aurinkoista viikkoa Piia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempivuodenaikani, yhä ja edelleen! Turussa pidin monista alueista todella paljon, keskustan kupeessakin vanhoja rakennuksia vaikka kuinka paljon. Vieraassa ympäristössä ne tosin näkee eri tavalla kuin kotosalla. Aurinkovoimaa sinullekin, Minna :)

   Poista
 3. Kaunista <3 Ensimmäinen ikkunakuva kolahtaa ihan täysillä ja muutkin toki saa huokailemaan! Samaa biisiä kuunnellaan meilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tulit käymään Anna :) Värikkäät puutalot ja lumi, ei oikein parempaa voi olla!

   Poista
 4. Vautsi mitä talvisia kuvia! Kadehdittaa tuollainen puutalomiljöö, meiltäpäin ne on lähes kaikki purettu pois. Ja miten upeasti olet saanut säädettyä värit niin, että kontrastit tulevat esiin! Minusta tuntuu, että omat talviset kuvani ovat pelkkää harmaata pintaa ilman ääriviivoja.

  Kaunista!

  Perho www.kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhojen talojen purkaminen, ehdoton lempimurheeni, jos sitä sellaiseksi voi kutsua. Miten paljon kaunista onkaan betonin tieltä lähtenyt.

   Talvikuvaamista onkin saanut harjoitella, se on haastavaa eikä pelkästään sormien jäätymisen vuoksi ;)

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!