perjantai 25. huhtikuuta 2014

Mobiilikuulumisia


Pikaisesti aurinkovarjon alta terassilta, hei! Innostuin kaivelemaan himoitsemaani kukkameren (vielä työn alla) halki kulkevaa polkua (työn alla sekin), koska aurinko huuteli ulos ja terassin lämpö melkein kutsuisi luokseen teepaitasilleen. Viimeisintä en tee, koska selkä ja käsi eivät tykkää vedosta, mutta on täällä silti aika ihanaa.

Joku voi arkistoista kaivella todistusaineistoa viime vuodelta ja todeta, että silloin levensin takapihan istutuksia ja loin pyöreän nurmikon niiden keskelle. Tänä talvena totesin, että ihan kiva, mutta ei kuitenkaan ihan se, mitä hain. Niinpä olen piirrellyt ideoita ja erityisesti kaaria paperille (voipaperi, miten rakas minulle oletkaan!) ja todennut, että haluan kunnon mökkipuutarhan. Sellaisen runsaan, polulle tulvivan, koko ajan kukkivan englantilaisen ihanuuden, josta olen täälläkin hehkuttanut.

Paperin lisäksi nyt on jo muoto hahmoteltu maahan asti lapiolla. Vielä tarvitaan kanttausta, kasvamista, kiviä, kukkia ja kaikkea muuta, mutta se on käsinkosketeltava jo nyt. Katsokaa vaikka!

Kirjoittelee onnellinen puutarhuri, joka aikoo istuttaa myös puun.

7 kommenttia :

 1. Samaa meinasin kirjoittaa kuin Saila ^. Kukkameri takapihalle on ihan paras!

  VastaaPoista
 2. Minä muutin viime kesänä myös nurmikon kukkamaaksi ja olen tosi tyytyväinen.

  VastaaPoista
 3. Vautsikavau!! Näen sieluni silmin kuvailemasi lopputuloksen. Ihana kurvitteleva polku kukkameren keskellä... <3

  VastaaPoista
 4. Onpas mukavan kuulloinen suunnitelma :)

  VastaaPoista
 5. Saila, Minna, Sussi, Tiina ja Sanna - I have seen the light! Kuin valaistumisen kokeneena voin sanoa, että ei sitä nurmikkoa kaipaakaan näihin neliöihin. Kun etupihankin laittaisin kuosiin, ei olisi yhtään neliötä leikattavaksi koko kesänä :D

  VastaaPoista
 6. Hyvä meininki menossa täällä pihalla. Paljon kasveja, ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tulit vastavierailulle Irene :) Minulla olisi niin paljon haavelistalla, mutta tilaa ei vain ole...

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!