torstai 22. toukokuuta 2014

Keskiviikkokatsaus puutarhaan


Otin nämä kuvat jo alkuviikosta ja julkaisemaan en ole ehtinyt kuin vasta nyt. Kaikki tuntuu ehtineen jo siitä muuttua! Tänään ei kuitenkaan ole aikaa ottaa lisää kuvia, koska kamera on päivän miehen matkassa ja illalla tulee huhkittua taloyhtiön talkoissa. Siispä tässä hiukan vanhentuneita tunnelmia jo. Muun muassa omenapuu on täydessä kukassa, se avautui toissapäivänä aamulla yhdellä kukalla ja iltapäivällä koko puu kukki. Siitäkin on kuvia tiedossa lähiaikoina.

Tulppaanien lisäksi kukassa ovat valkoiset narsissit.


En ole muistanut katsoa muistiinpanoistani, että mitä näissä ruukuissa kasvoikaan missäkin. Kesäksi kukkia joka tapauksessa. Kylvin myös mullalla toistaiseksi olevalle kukkapenkin laajennokselle lisää siemeniä, jos siinä vaikka jotakin kasvaisi ennen kuin ehdin ostaa siihen lisää perennoja.

Onnekseni melkein kaikki etupihalta siirretty menestyy todella hyvin takapihalla :)


Aloittelin tällä viikolla myös polun reunustamista tiilillä, mutta jatkan sitten helteiden mentyä...


Karvapehvan päivystysvuoro.

Kukkien ihailua pöydän yli. Kuvittele oikealla kukkkivat angervot ja naapurin kirsikat, suoraan eteen kukkiva omenapuu ja sipulikukat ja vasemmalle runkoruusut ja kärhö :)

Tyypilliseen tapaan etupihan kesäkukat ovat edelleen hakematta juuri meidän pihastamme... Mutta onneksi edes takapihalla kukkii!
Orvokit porskuttavat edelleen.

Bienvenidos a mi blog,, María Cecilia! 

2 kommenttia :

  1. Innostuttiin laittamaan ekaluokkalaisen kanssa viimein kesäkukkien siemenet purkkeihin. Olisi voinut laittaa kyllä suoraan maahankin, mutta sitten ne kulkeutuvat Silppurin tassuissa sinne tänne. Siirrän kesäkukat maahan sitten kun ovat kunnolla lähteneet kasvamaan.
    Ihanaa, kun saa taas puuhata kaikkea pihalla :O) Mukavia pihatalkoita sinulle! Meillä jatkuu klapisavotta aina vaan.

    VastaaPoista
  2. Ihanasti kukkii! Kiva tuo tassukuva:)

    VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!