maanantai 5. toukokuuta 2014

Pyynikkipläjäys
Seuraavaksi luvassa on aivan jotain muuta eli kuvapläjäys Pyynikin asutuksen keskeltä ja Pyynikinharjun honkien huminasta, olkaatten hyvät. Kävin tuolla viimeksi joulun alla ja viime kevätkesällä, joten aikakin oli!

(Lupaan, että en tähän tämän enempää uudesta objektiivistani jauha, mutta kyllä sillä kelpaa yleisluontoisestikin kuvata. Hiukan totuttelemista on taas kuvata ilman zoomin antamaa varaa, mutta olen sentään 50 milliselläkin kuvannut joskus enemmänkin, että ei tämä aivan vierasta ole. Kaunis piirto linssissä on joka tapauksessa tässäkin tarkoituksessa. Kaikki kuvat on siis otettu tällä uudella linssillä.)

6 kommenttia :

 1. Sinulla taitaa olla todella hyvä kamera käytössäsi. Mutta sen lisäksi sinulla on esteettistä silmää valokuvaukseen. Oletko muuten valokuvaaja ammatiltasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi, Irene :) Sanotaanko, että tarpeeksi kallis on kamera, kun siihen tuli kuusi vuotta säästettyä ;) Minulle riittävä malli eli Canon 7D. En ole ammattilainen, mutta vahvasti kyllä kiinnostunut kuvaamisesta.

   Poista
 2. Hyviä kuvia aina vaan. Mä pidin talven ajan taukoa bloggaamisesta (ja kommentoimisesta). En tainnut käydä kuin työn puolesta joissakin blogeissa. Nyt maistuu taas. Säkin vaihdoin bloggerin puolelle sitten....? Toivottavasti lukijat löytää tänne paremmin.
  Mä oon niin käsi näissä koodaamisissa. Olen vain ihastellut näitä tosi isoja kuvia muiden blogeissa. Miten se oikein onnistuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kati, tosi kiva nähdä sua täällä taas! Joo, vaihdoin helpomman luettavuuden ja seurattavuuden perässä tänne - kyllä täällä onkin vilskettä ollut edelliseen verratuna, joten taisi toimia se vaihdos.

   Minä lataan kuvani kuvapalveluun (Flickr) ja kopion sieltä niille koodin sopivalle leveydelle (640 pikseliä). Itse Bloggerin kuvapalvelua en ole koskaan käyttänyt, eli en tiedä, mitä sillä voi tehdä. Voisin itse asiassa tutkia vähän asiaa, jos se kiinnostaisi muitakin. Minusta olisi mukava katsella isoja kuvia muuallakin :)

   Poista
  2. Kirjoittelin nyt Kati sinäkin mielessäni tuollaisen ohjeen, toivottavasti siitä on jotain iloa :)

   http://anneliviantalossa.blogspot.fi/2014/05/suuria-kuvia-bloggeriin.html

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!