sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Elossa ollaan!

Edellisen postauksen teemoissa jatketaan edelleen, kun on niin kosteaa. Kotilot siis viihtyvät, minä en niinkään.

Kiirettä kuitenkin pukkaa sen verran, että en ole ehtinyt päivittää mitään. Olen tehnyt taimiostoksia ja istuttanut uusia tulokkaita.
Kävin näin kesän alkamisen kunniaksi kuvaamassa koko pihamaan, mutta ne ovat vielä kamerassa odottamassa. Käsi ei edelleenkään tykkää koneella vietetystä ajasta, joten ajattelin laittaa vain yhden mobiilisuloisuuden teille.

Kuvassa on siis niittysinilatvan matalampi versio, jonka kävin hakemassa ehkä maailman hienoimmasta maalaistaimistosta Haikalasta Pirkkalan ja Lempäälän rajalta. Ajattelin, että kirjoitan paikasta oikein kuvien kera seuraavan visiitin jälkeen, mutta näin maistiaisiksi kehutaan tässäkin. Ihan mahtava paikka, hyvä valikoima ja taimet ovat suurikokoisia kuin mitkäkin! Ja perennat vielä suoraan maasta ilman mahtavan juuripaakun kanssa! Käykää ehdottomasti katsomassa, jos tuolla lentokentän suunnilla liikutte. Kyllä sinne varta vastenkin kannattaa lähteä!

Palaan kesäkiireiden pariin, mutta toivottavasti pian ehdin tännekin tulla taas! Ihanaa kesäkuuta rakkaille lukijoilleni!

6 kommenttia :

 1. Mun sinilatva on ollut vuosikausia minikokoinen, ehkä 10 cm korkea. Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toista! Itse asiassa näin oli myös mökille ostamani taimen kanssa, liekö se ollut aivan liian kuivassa paikassa meillä?

   Poista
 2. Kivoja kuulumisia, nyt taas ainakin täällä jo aurinkokin paistelee, toivottavasti sielläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on taas helteen vuoro, näin se kesäsää vaihtelee :)

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!