torstai 19. kesäkuuta 2014

Juhannuksen ruusutKävin nauttimassa kauniin lämpimästä ja säätiedotuksen mukaan viimeisestä kesäpäivästä Hatanpään arboretumissa viime viikolla. Tapani mukaan toin mukanani kasoittain kuvia, joista näin juhannusta toivottelemaan sopivat parhaiten valkoiset ruusut. 

Näiden kuvien mukana haluan toivottaa teille siis oikein rentoa juhannusta! Muistakaahan pukea hyvin päällenne ;) Jokunen teistäkin on varmasti aloittelemassa lomiaan nyt juhannukselta, joten teille vielä lisätoivotuksena hyvät lomat!6 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia jälleen =) Käsittelet kuvat jollain erityisellä tyylillä ja niiden värimaailma ja tunnelma on ihastuttavan herkkä ja suorastaan suloinen =) Lokoisaa juhannusta myös Sinulle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jori :) Yritän hakea kuviin sellaista tunnelmaa, josta oma silmäni pitää muiden kuvissakin, joten olen todella otettu, että sen sieltä löydät :) Toivottavasti juhannuksenne oli mukavan leppoisa säistä huolimatta.

   Poista
 2. Sateisesta kelistä huolimatta mukavia hetkiä juhannukseesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka! Meillä oli hyvää tuuria juhannusaaton kanssa ja sade alkoi vasta toden teolla, kun pääsimme iltamyöhään kotiin. Toivottavasti teilläkin oli oikein mukavaa :)

   Poista
 3. Ohhoh, olet saanut vangittua auringonvalon kuviisi ;) Iloista Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti olla tarkaan valikoituna päivänä liikkeellä ;) Toivottavasti sinullakin oli mukava juhannus!

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!