keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kesävarpaat

Eipä ole paljoa multaa varpaiden väleissä tässä heinäkuussa näkynyt! Olen pitänyt puutarhahommat minimissä ja keskittynyt oleelliseen eli ihailemaan kukintaa. Ja sitähän riittää! Joka päivä aloittavat uudet kukat. Terassin reunan malvikit ovat vaaleanpunaisenaan, Astolat-ritarinkannus nousee ruukussa korkeuksiin, ruusut rehottavat (vaaleanpunaisena, tietysti!) ja turkestaninmaksaruohon (vaaleanpunaiset) pikkuriikkiset kukinnot ovat viime yönä ilmestyneet tuonne muutaman sentin korkeuteen. Kyllä tässä kelpaa olla ja paistatella :)

Kamerassa olisi paljonkin terveisiä, mutta yläkerrassa on yöt läpeensä kolmenkymmenen asteen helle, joten tietokone ei tykkää turhasta käynnistelystä. Ehtii sitä sitten sateellakin.

Ai niin, piti vielä kiittää kommenteista. En saa niitä mobiilisti näkyville, joten palaan vastauksineni sitten koneelta myöhemmin. Lueskelen blogejanne terassilla joka aamu, joten pysyn perässä tapahtumista, mutta samaten kommentointi odottaa viileämpiä kelejä.

Vielä viikon verran on vapautta jäljellä. Otan sen yhtä rennosti kuin Eemeli, joka makaa kissahäkin hyllyllä takajalat ilmassa roikkuen. Kuumaa piisaa, mutta tänä kesänä olen saanut siitä otteen. Minä, Spotify, kylmä juoma limelohkoilla ja punaiseksi maalatut varpaankynnet :)

Nähdään taas! Tutuille terkkuja, että saa tulla notkumaan tänne terassille seuraksi ;)

2 kommenttia :

Lämmin kiitos kommentistasi!