perjantai 1. elokuuta 2014

Kermainen tyllihame


Valikoin tämän vuoden taloyhtiön kesäkukiksi kauniin vaaleanpunaisen ruusun sekä perinteisen kurjenpolven. Ruusu on tarkalleen ottaen pienikukkainen tertturuusu, joka ei pieniä kukkia ole nähnytkään, ja tarkalta lajikkeeltaan Rosa Floribunda-ryhmä 'Cream'. Ruusu poikkeaa kovasti omista suosimistani suomalaisista ruusuista, mutta erittäin kaunis se kovasti kerrottuna on. Lisäksi se remontoi eli kukkii aina vain uudelleen ja on viihtynyt hyvin hiukan heikolla hoidollakin ruukussaan. Se on matalakasvuinen ja sen kukkatertut ovat isokokoisia. Sen nuput aukeavat kirkkaamman pinkkeinä ja siitä kasvaessaan kukinto haalenee kermaisen vaaleanpunaiseksi.


2 kommenttia :

 1. Pitkästä aikaa ennätin tänne ja nautin olostani. Kaunista. Puutarhasi on ilo silmälle. Viime viikolla katselin omaani, eikä se ollut mukavaa nähtävää. Kirsikkapuussa on ilmeisesti haulitauti, sireenissä joku puutostila ja kaikki muu on kuollut kuumuuteen tai kirvoihin. Onneksi on siis tämä sinun blogisi!

  Oikein leppoisaa viikonloppua toivotan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun jaksoit kiireiltäsi tulla taas. Meillä on myös kärsitty alkukesän jäljiltä ties mistä ongelmista, mutta onneksi rehevyyden keskellä ei enää merkitse niin paljoa, vaikka joku hiukan voikin huonosti. Ensi vuonna sitten uudelleen! Kastelua on tarvittu kyllä valtavasti.

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!