maanantai 4. elokuuta 2014

Kuumaa paossa


Tämän kesän osalta ovat ajankohtaiset postaukset jääneet vähemmälle. Istun koneella kuumimmassa huoneessa, jota tästä huushollista löytyy, joten kiinnostus täällä oleiluun on hyvin lyhytaikaista. Nytkin on niin kuuma, että en osaa sanoa, olisiko parempi olla ulkona vai sisällä. Kuumuudesta saan migreenejä, jotka ovat tänäkin vuonna käyneet liian tutuiksi. Onneksi aurinkolasit ovat auttaneet suurimpaan osaan valolähtöisistä kärsimyskohtauksista, mutta kuumuutta en helposti pakene minnekään. Vaikka muuten kuljen mielelläni bussilla, olen nyt nauttinut ilmastoidusta autosta ja tehnyt tikusta asiaa jonnekin. Toimistohuoneet ovat jotakuinkin ilmastoituja, mutta ison porukan kesken koulutuksessa asia ei aina olekaan enää niin.

Pakenen hellettä jääpalojen ja märän pyyhkeen pariin. Mielikuvissani ehdin istuskella terassillakin, mutta todellisuudessa siellä on juuri nyt niin kuuma, että jalat palavat lattiaan kiinni. Haaveilen siis kesän juhlista ja hiukan viileämmistä keleistä - onneksi niitäkin on ollut. Kuvituksena siis muistoja juhlapäivältä heinäkuulta ja hiukan kokonaisvaltaisempia kuvia takapihalta tältä kesältä :) Näistä näkee hyvin sekä pihan pienen koon että polun muodon. Katselin aiemmin keväällä kasvilistaani ja pisti kyllä hymyilyttämään, minkälainen kasvien kerääjä minusta onkaan tullut. Kasvien määrää ei näistä kuvista havaitse, mutta koska suurin osa koko kesän kuvausretkistä on suuntautunut aivan omalla pihalle, niin siitä voitte omat havaintonne tehdä ;)
2 kommenttia :

  1. Teillä on kyllä kaunis piha ja terassikin on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Terassi on miehen käsialaa viime kesältä, puutarha taas täysin minun - ihan ei taida mennä koko tasan, mutta työmäärä ehkä (eikä miehen tarvitse koko ajan uutta olla rakentamassakaan ;)

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!