keskiviikko 6. elokuuta 2014

Unikkojen unta


Ensimmäistä kertaa olen saanut pihaan myös unikkoja. Ne ovat vuosien takaisia suosikkejani, hempeitä, suloisen keveitä ja erittäin värikkäitä. Loppukesän kuivuus on ollut niille omiaan ja ne ovatkin komeassa kukassa juuri nyt. Valitsin mielestäni pakettien kuvien mukaan kauneimpia kerrottuja lajikkeita, mutta lopulta tavalliset yksinkertaiset, kirkkaan värikkäät ovat olleet se paras juttu.

6 kommenttia :

 1. Kylläpä unikot ovatkin kauniita! Terälehdet kuin silkkiä, ja niin ohikiitäviä. Nuo punaiset väripilkku-unikot ovat tosiaan ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olivat helppojakin vielä, vaikka aiempina vuosina siemenet olivatkin karanneet jonnekin muualle. Pitää kerätä siemeniä talteen nyt, niin saa ensi vuonnakin näitä. Minäkin pidän noista perinteisistä punaisista eniten.

   Poista
 2. Ovatpa ihania! Tulee ihan lapsuus mieleen, meillä kun oli noita punaisia puutarhassa iso penkki. Saisinpa joskus omankin puutarhani siihen kuntoon, että siellä kukkisi tuollaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unikkojen voimaan uskon valtavasti, joten jos tarjoat siemenille maata ja kosteutta alkuun lähtöön, sinulla on juuri haaveilemasi penkki ;) Ja tervetuloa tänne Jaana!

   Poista
 3. Unikot ovat kauniita. Terälehdet niin ainutlaatuisia olemukseltaan.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!