perjantai 19. syyskuuta 2014

Lakastuneenakin kauniitKesän satoa on vielä maljakossa, osittain lakastuneenakin kauniina. Sulassa sovussa punahatut, ruusut, kosmokset ja saniaiset. Syksy on kuitenkin tullut ajatusmaailmaani, katse on kääntynyt kotiin ja huovat sekä kutimet on kaivettu esiin. Karvaiset kuvausassistentit ovataina lähellä, tällä kertaa mukana häärää Sonja ja kissojen kanssa toivottelemmekin teille kaikille mukavaa viikonloppua :)

8 kommenttia :

 1. Oi kun saat kaunista aikaan aika simppeleillä jutuilla! Näin unta, että olimme teillä kylässä ja olin jostain syystä laittanut päälleni aivan kauheat vaatteet ja ihmettelin, miksi siskoni, joka oli mukana myös, ei oo huomauttanut mitään... Onneksi toinen kissasi hypähti samassa syliini ja alkoi kehrätä vimmatusti. :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä fiilis! Sen tietää kisulitkin!
  Ihanaa syksyistä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kävit taas Susanna :) Oikein kivaa viikkoa sinne etelään!

   Poista
 3. Pikkuhiljaa syyspuuhat siirtyvät sisälle, ainakin kutimet on kaivettu meilläkin esiin. Kukkasipulit pitää kuitenkin käydä kaivamaan maahan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä toissapäivänä oli kovinkin lämmintä ja nyt ollaan jo lähellä nollaa. Tästä se syksy käynnistyy. Itse ehdin jo halpasipulit saada maahan, toivottavasti viihtyvät!

   Poista
 4. Onpas raikasta. Teidän kotona kesä tuntuu jatkuvan ikuisesti, ainakin värien puolesta. Huovat ja kutimet ilahduttivat. Ihania syksyiltoja kodin lämmössä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas ihanasti sanottu :) Voisin välillä tulla teille nauttimaan syksyn ja talven väripaletista, se olisi virkistävää. Nautitaan tunnelmasta!

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!