torstai 25. syyskuuta 2014

Syyskuulumisia


Meillä saatiin viime yönä tämän syksyn ensimmäinen pakkanen - jipii ja jihuu, talvi tulee! Aamulla herätessä olivat lähitalojen katot kuurassa ja kuntoilemaan lähtiessä laitoin jo jalkaani talvisaappaat. Ihana, kipristelevän kirpakka sää ja tietenkin tyypillisesti pettävän kaunis auringonpaiste.

Blogikin täyttää tänä perjantaina neljä vuotta, mutta tuskin muistan asiaa enää itse juhlapäivänä. Kiitos kuitenkin teille kaikille, jotka käytte lukemassa ja erityisesti tietenkin kaikille, jotka jättävät lukemisestaan merkinkin. Tänne on viime päivinä eksynyt monen monta uutta lukijaa, mukava tavata teitä kaikkia ja käydä katselemassa jokaisen hyvin erilaisia blogeja. Näin syksyn tullen kesän ajan puutarhapainotteisuus vaihtuu varmasti minunkin blogissani sisätiloihin ja sitten joulun alla kiireiden antaessa myöden taas siihen ihanaan hössötykseenkin ;)

Uusi kuntoilu-urani on lähtenyt hyvissä merkeissä käyntiin ja joka kerta koen itseni voimakkaammaksi ja tavoitteeni siirtyvät seuraaviin lukemiin. Se tuntuu taivaalliselta! Sohvaperunasta aktiivisten askelten kerääjäksi käyköön tieni. Tähän kun yhdistetään uudet opinnot ja viikonlopun omalle mielelle tärkeät riennot, on kalenteri aika täynnä.

Minulla on lähiviikkoina tiedossa luentoja, tenttejä, verkkotehtäviä ja mahdottomasti läpi kahlattavaa ja uusia käsitteitä ymmärrettäväksi. Juhlimme myös siskon tuoreen pojan ristiäisiä, kahden hiukan vähemmän tuoreen siskon pojan syntymäpäiviä ja tiedossa on myös teatteria, jota ei ihan joka vuosi olekaan tullut koettua. Vastapainoksi kaikelle juhlimiselle ja tietokoneella vietetylle ajalle on sitten mukava porukka salilla, tsemppaava ohjaaja ja toivottavasti monta lenkkiä kameran kanssa värittyvässä syysluonnossa. Tuntuu erikoiselta, että täällä ei suurin osa puista ollut vielä edes vaihtanut väriä ja pohjoisessa sekä idässä monet saivat jo lunta päällensä. Paras ruskaviikko meillä on yleensä ollut lokakuun ensimmäinen, katsotaan osuuko se tänäkin vuonna niille kohdille.

Täällä saattaa siis olla hiukan hiljaisempaa, mutta pyrin kyllä ehtimään jonkin verran päivittämään myös kuulumisia.

4 kommenttia :

 1. Mystinen kuva...pakkanen ja kristalliset sokerikiteet peittävät maan...
  ..ihanaa, se on luonnon taidetta taas!
  Ja mahtavat blogin synttärionnittelut!!
  Sinulla on aivan hurmaava blogi, muista se!

  VastaaPoista
 2. Kaunis syksykuva. Täällä meillä päin ei ole jäisiä lehtiä näkynyt. Vielä.

  Neljä vuotta. Joko siitä on tosiaan niin kauan? Onnea juhlapäivän kunniaksi :D

  VastaaPoista
 3. Pysähdyttävä kuva! Tunnelmallista ja mukavaa syksyä.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!