perjantai 14. marraskuuta 2014

Hei, te ihanat ihmiset!


Olen taas täällä, ihan pienesti, kun nyt ehdin. Aika on kulunut kuin siivillä, kun olen valmistellut opintoihin tarvittavia esseitä ja harjoitustöitä. Päivät ovat kuluneet hyvin tarkasti tietokoneella, joten en enää iltaisin ole jaksanut tänne tulla. Siinä vaiheessa kaipaavat jo silmätkin jotain muuta, joten olen usein lähtenyt selvittämään lukossa olevaa niskaa ja sekopäisiä ajatuksia ulos lenkille. Yritän paahtaa tehtävät vielä supernopeasti, koska saan ennen joulua vieraaksi ystävän ulkomailta, enkä tietenkään haluaisi tätä aikaa käyttää koneen ääressä. Tehtäviä on sen verran paljon, että olen työntänyt kaiken muun hetkeksi aikaa syrjään, tämän blogin, jouluisamman versionkin - ja tänään tajusin, että siinä on mennyt joulumieli samassa! Yleensä olen hyvissä ajoin ripustelemassa valoja, ne sentään olen saanut jo päälle, ja siitä kasvavassa määrin laittamassa muuta jouluisaa. Nyt en ole tehnyt yhtään mitään! Tätä samaa tahtia toivottavasti jatkuu vielä muutama viikko ja sen jälkeen pitää ottaa oikein kirmaus, että saa teidät muut jouluissanne kiinni. Minusta joulu menee aivan liian nopeasti ohi muutenkin, puhumattakaan nyt, kun sitä ei ehdi ennakolta hehkuttaa.

Olen ehtinyt muutaman kerran käydä kuvaamassa, ja kamera oli mukana tietenkin sinä yhtenä päivänä, kun meille satoi ensilumi. Palaan kuvien kanssa tänne, kunhan saan ne valmiiksi. Nyt kun on taas palattu pimeyteen, ei sitä mitään enempää toivoisi kuin lunta. Kannattaa kuitenkin varoa, mitä toivoo: tänä aamuna sitä saatiin, mutta olisi pitänyt muistaa toivoa maassa pysyvää lumipeitettä ;)

Iloista jouluun valmistautumisen aikaa teille, perästä tullaan!

PS: Instagram on aktiivinen, nytkin.

4 kommenttia :

 1. Ihan sama juttu täällä, työ- ja remppakiireet ovat tehneet sen, että jouluvalotkin on vielä laittamatta ja sitä ihanaa ennakkoon tunnelmointia en ole ehtinyt yhtään aloittaa. Tänä viikonloppuna aion ehtiä tehdä jotain asian eteen! Mukavaa viikonloppua opintokiireistä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, toivottavasti tunnelma siitä rakentuu kuitenkin ja uskoisin teillä sen kahden pienen tontun kanssa tulevan ihan luonnostaan :)

   Poista
 2. Instan päivittäminen on niin ihanan nopeaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Lisäksi siellä on kiva käydä ihan nopsasti katsomassa muiden kuulumiset.

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!