keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosikatsaus 2014, osa 2


Heinäkuu alkoi helteillä, joita riittikin siinä määrin, että ehdin jopa nauttimaankin puutarhasta. Ihastuin terassin reunan istutuksiin ja niitä sainkin aurinkovarjon alta ihailla joka päivä. Vietimme myös suurta juhlapäivää 15 yhteisen vuoden kunniaksi, kaunista säätä riitti sillekin päivälle. Tähtitaivas löytyi omasta pihasta. Sormustinkukkia ja kesän kelloja pääsin kuvaamaan yötä myöden, voi tuota valoa!

Elokuussa esittelin valmistutunutta polkuprojektia. Alkukuussa helteet jatkuivat ja terassivarjon alla kelpasi esitellä myös koko takapihaa. Se vähä sade mitä saatiin muuttui suoraksi iloksi. Unikot viihtyivät paahteessa. Punahatut toimivat perhosmagneetteina ja muutakin pörinää riitti. Superkuukin ehti vilahtaa. Arboretumkin antoi parastaan.

Syyskuun aluksi pääsin todistamaan kultaisia maalaisaamuja sekä usvaisia iltoja. Kesän antimia riitti maljakkoon pitkäksi aikaa. Kotoiluinnostus alkoi nostaa päätään. Arboretumin kesä päättyi viimeisiin kukkijoihin.


Lokakuu oli kiireinen, kuvaamaankaan en ehtinyt yhtä kertaa enempää. Joulu alkoi hiljalleen piirtyä mieleen.

Marraskuussa otin osaa värihaasteeseen. Sisustin kierrätyskynttilänjaloilla. Ensin kuura ja sitten ensilumi hiipivät maahan.

Joulukuussa en sitten ehtinytkään muuta kuin toivottamaan teille hyvät joulut. Joulu meni, kiitos kysymästä, erittäin reuntouttavasti maalaistunnelmissa. Kuvia ja tarinoita riittäisi, mutta en ole vielä ehtinyt niihin perehtyä. Jospa ensi jouluksi ;)

Kiitos kaikille lukijoille mukana olemisesta tänäkin vuonna! Ensi vuonna blogini täyttääkin jo viisi vuotta :)

5 kommenttia :

 1. Kiitos ihanista kuvista! Selailin uudelleen Arboretumin kuvia ja polkukuviasi. Minäkin tein samaa, hävitin nurmikon takapihalta, mutta nyt oli jo kolmas vuosi menossa. Ja vieläkin se jäi viittä vaille valmiiksi. Nytpä tiedän,mistä aloitan keväällä...
  Oikein mukavaa ja touhukasta uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa uutta puutarhavuotta 2015 sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille kaikille toivotuksista :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!