maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kevät etenee: 9.3.


Tänään on ollut uskomattoman kaunis päivä! Seitsemän astetta lämmintä, aurinko pilvettömällä taivaalla. Ikävä kyllä osasin jo odottaa valon aiheuttamia migreeneitä ja tänään sellainen sitten otti ja iski. Olen siis tämän komean päivän viettänyt verhojen takana, osan aikaa sisällä aurinkolasit päässä... Kyllä se tästä taas, kun silmät tottuvat valoon.

Lunta on enää varaston varjossa ja terassilta kootussa kasassa omenapuun alla. Piippoja puskee sekä terassin edustalta että vasemmasta laidasta, mutta en edes muista, mitä minnekin viime vuonna istutin. Ajattelin yllättää itseni keväällä ja sitähän tässä on tekeillä :) Vielä menee hetki väreihin kuitenkin. 

Ostamani tämän kevään valmiit sipulikukat ovat melkein kukassa, vaikka ostin ne tarkoituksella vielä kukkimattomina. Jos huomenna pää antaa myöden, teen niistä vähän kauniimpia istutuksia. Ihana saada vihreää ja elävää vielä värittömään kevääseen!

2 kommenttia :

  1. Toivottavasti migreeni on jo helpottanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Migreeni tulee ja menee, toisinaan jää päiväkausiksi ja toisinaan siihen auttaa hyvin lääkitys. Sen kanssa on vain elettävä. Kiitos kuitenkin Sussi :)

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!