maanantai 9. maaliskuuta 2015

Olipa kerran kesä


Näin aivan kevään kynnyksellä haluan muistella aurinkoista, ihoa hivelevän lämmintä kesää yhden monilajisen niityn voimalla. Nämä kuvat on otettu Leineperin ruukkikylässä Porin kupeessa. Kylä on pienimuotoinen matkailukohde, josta löytyy muun muassa toimiva mylly sekä sepän paja. Minusta kylän parasta antia olivat kuitenkin nämä niityn kukat, joita oli kylvetty vanhaan miljööseen.

Päätin muuttaa blogini nimeä. Blogi pysyy samassa osoitteessa ja jatkaa samalla tyylillä, mutta minusta oli tarpeen muuttaa nimi enemmän omaksi. Tervetuloa siis mukaan tänne Aamukastetta puutarhassa -blogiin :)

6 kommenttia :

 1. Kauniita niittykuvia sinulla. Minulla niittykasvit liittyvät vahvasti kotipaikkani entisiin laidunmaihin ja mummolani pihamaahan. Iäti kuljettuihin ja eläinten käytössä olleisiin maihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa kuvailemissasi maisemissa niitty on kyllä omimmillaan. Täällä maalla laidunpielet ja muut hoitamattomat reunukset ovat helposti niittykasvien peitossa ja niistä onkin tullut minulle tärkeitä.

   Poista
 2. Olen ollut tuolla Leineperin myllyllä häissä, kaunis paikka ja kauniita, lempeätunnelmaisia ovat kuvatkin.

  VastaaPoista
 3. Oih,mitä kauneutta! Toi avoin veräjä oli aivan unelmakuva.
  Kaunis tuo uusi blogin nimi. Kun aloittaa bloggaamisen ei vielä oikein tiedä millainen blogista tulee ja nimikin on niin vaikea keksiä.
  Me lukijat säilytään ihanan blogisi lukijoina, olkoon nimi mikä vain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina :) Mukava tietää, että nämä muutokset eivät kadota kaikkia lukijoita. Osa on varmaankin tullut mukaan jo silloin, kun puutarha oli paljon pienemmässä osassa, mutta kaikki muovautuu aikanaan.

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!