lauantai 9. toukokuuta 2015

Kevään vihreä!


Vihreä kevät pukkasi esiin maasta ja oksista sellaisella vauhdilla, että on vaikea pysyä perässä! Luonto muuttuu päivittäin niin paljon, että mikään ei kuvia julkaistessa tunnu enää ajankohtaiselta. Piikahaan lehtomaisemassa viihtyvät valkovuokot nousivat pintaan ja peittivät puiston allensa, puut olivat yhtäkkiä vihreitä ja ilma linnunlaulua täynnä.5 kommenttia :

 1. Sain vuosia sitten tädiltäni valkovuokkoa ja jälleen ne ovat aukaisseet kukkansa. Aina oppii uutta, minen oo Piikahakaa koskaaan rekisteröinyt, vaikka olen vuosia käynyt Tesomalla... Veikkaan että sukulaisetkaan eivät ole käyneet, eivät ole mitään luontoihmisiä... Maisema muuttuu meidänkin pihalla päivittäin, illalla kun kiertelen pihaa, aina on jotakin uutta puhjennut kukkaan! Ihanaa kevättä ja toukokuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinnekukkia oikein sanan varsinaisessa mielessä siis ;) Päivittelen tätä kasvuvauhtia, ei voi pysyä perässä!

   Piikahaka on kuin keidas kaiken liikenteen keskellä ja varsinkin sen hyvin luonnontilainen hoitotyyli on minun mieleeni. Ei mkään peruspuisto.

   Poista
 2. Tämä taitaa olla paras väri ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen melkein samaa mieltä! Voisin ehkä luopua muista väreistä, jos olisi aivan pakko, mutta vihreästä en missään tapauksessa.

   Poista
 3. Kauniit tunnelmat ja mikä määrä valkovuokkoja. Justiinsa omaan blogiini kirjoittelin, kun itse en löytänyt kuin kourallisen. Minnekähän päin ne ovat täällä oikein piiloutuneet, kun en ole näiden reilun kymmenen vuoden aikana löytänyt? Keväinen vihreä on muuten yksi minunkin suosikkiväreistäni. Yksi rakkaimmista.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!