tiistai 5. toukokuuta 2015

Mökkipuutarhan ideointikuvia


Sain inspiraation koota valokuvien päälle kollaasityylisesti ideoita ja ajatuksia mökkipihan suhteen. Photoshopilla leikkiminen on aika hauskaa! Lisää harjoittelua, niin näistä ottaa jotain tolkkuakin :) Mitäs pidätte, pitäisikö tällaisia julkaista lisää?


Tässä ensin hahmotelma etupihasta sisäänkäynnin puolelta. Maalaisin myös itse mökin punamullalla, jos osaisin sen tehdä virtuaalisesti, mutta sen voi jokainen tehdä päässään. Vasemmalta katsottuna kuvassa näkyy siis vaahteran ympärille tehty penkki, portinpielen ruusut sekä kärhö- ja ruusukaari, istuskelualue, jota ympäröivät yrtit sekä pieni puu. Pirtin edessä on myös kivikkoistutus. 


Tämä taas kuvastaa mökin etupihan toista päätyä, josta on käynti huoltopihalle eli käytännössä komposteille sekä takapihalle. Tänne kaavailen rinteeseen ainakin havuja, ikkunalle viljaminkeltaruusua sekä yleensäkin paljon istutuksia sekä varjon puolelle että etupihalle. Lisäksi haluaisin jonkinlaiset polut. Kokeilin myös kopioida seinää, mutta en löytänyt kovin hyväkuntoista esimerkkikuvaa, joten siitä tuli hiukan harva :D

Ennen liimaa-leikkaata näyttivät kuvat tältä:Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi!