keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Myöhäisherännäiset syreenit


Täällä taas! Todella pitkäkestoinen kuumetauti veti minut viikkotolkuiksi sänkyyn, enkä ole sitten juhannuksen edusviikon ehtinyt oikein muuta saada aikaiseksi kuin yrittää parantaa itseäni. Miehellä tauti vei kolme viikkoa, joten ihan lopussa ei sen ennusteen mukaan vieläkään olla. Viileät kelit ovat olleet onneksi, kuumeessa ei ole ollut ihan niin tukalaa kuin helteellä olisi voinut olla, ja toisaalta pihallakaan aivan kaikki ei ole ehtinyt kukkia ohi. Mutta koska heinäkuu alkoi tänään (!!!), on pakko kaivaa blogikin naftaliinista. Laitan nyt kuvia, jotka ehdin kuvata ennen sairastumista. Kaikkia en ole jaksanut edes käsitellä, joten niitä on paljon vielä blogin ulottumattomissakin.

Aloitan kuitenkin syreenimaisemilla yhdestä suosikkikaupunginosastani eli Viinikka-Nekalasta. Syreenit osittain kukkivat vielä, kun seuraava aalto on vasta päässyt kukkaan. Nämä ovat kuitenkin melkein kuukauden takaa jo. Kukkivatko syreenit pohjoisesssa? Kasvavatko ne siellä?16 kommenttia :

 1. Kuvat ovat huikeat!!! Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Toivottavasti tauti hellittää mahdollisimman pian!

  VastaaPoista
 3. Ooh miten kivan näköistä seutua ihanine syreeneineen!
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinkahan paljon näissä vanhoissa alueissa viehätystä lisäävät niiden puutarhat? Onneksi julkisiin alueisiin panostetaan nykyäänkin taas ja vuosien päästä on varmasti mielenkiintoisia, modernejakin puutarhakohteina tutkittavia asuinalueita.

   Poista
 4. Romanttisia kuvia! Kyllä ainakin unkarinsyreenit kukkivat vielä. Viileä kesä on pitänyt nekin pitkään kukassa.
  Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Syreenit kukkivat osittain vieläkin, kelpaa minulle :)

   Poista
 5. Niin upeat kuvat taas! <3 Hui miten pitkään voikin kuumetauti kestää! Toivottavasti paranet pian ja pääset nauttimaan alkavista hellesäistä terveenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viherrilli :) Tämä oli jokin erikoisen pitkään kestävä versio. Onneksi en yleensä tule helposti kipeäksi.

   Poista
 6. Onpa sinulla ollut harmittavan pitkä ja kuluttava kuumetauti! Toivottavasti olet jo vahvasti voiton puolella! Upeita kuvia, kauniita vanhoja taloja ja pihapiirejä sekä upeita sireenejä! Niitä täällä Tampereen seudulla oli ainakin ennen useassa pihassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila :) Syreenit taitavat tulla itselläkin lapsuudesta saakka suurena rakkautena, aina siitä saakka kun muistan roikkuneeni yhdessä sukkahousuista alle kouluikäisenä ;) Niitä on onneksi todellakin paljon täällä meillä päin.

   Poista
 7. Aivan ihastuttavia kuvia!
  Jännä miten teistä blogiystävistä on tullut ihan ystäviä. Huolestuneena kävin aina välillä katsomassa blogiasi, kun mitään ei ole pitkään aikaan kuulunut. Sitä kun tottuu aina joitakin blogeja kurkkimaan säännöllisesti.
  Hyvä, jos olette tervehtyneitä ja pikaista viimeistäkin voimien palautumista! Onneksi oli niin kurjat kelit, ettei kesä mennyt teiltä ihan sivu suun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina ja kiitos huolenpidosta :) Tuli tosi mukava mieli, kun minua oli kaivattu. Onni onnettomuudessa tosiaan kelien suhteen. Toivotaan vielä loppukesälle aurinkoakin!

   Poista
 8. Ihania kuvia. Ihan jo tässä nuuskin tuoksua odottaen ja kyllä sen näistä upeista kuvista tavoitin.
  Mukavaa, että olet jo toipumassa. Tuollainen pitkä kuumetauti vie tehokkaasti mehut ihmisestä. Kerrankin sää oli sairastelulle suosiollinen ja monet kukat ovat kukkineet todella pitkään. Varmasti odottaen, että paranet niitä kuvaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between :) Olisi mukava kyllä lisätä tänne blogiin tuoksuominaisuus :D Vähemmän sateisia ja siten suotuisia kuvaussäitä odotellessa...

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!