maanantai 6. heinäkuuta 2015

Ensimmäinen bloggaritapaaminen takana (jo kesäkuussa...)


Olen hirmuisen myöhässä raportoimassa myös kesäkuista puutarhabloggareiden tapaamista, joka järjestettiin täällä Tampereella ja lähikunnissa. Olin itse ensimmäistä kertaa mukana, mutta toisaalta en ole kovin montaa vuotta vielä puutarha-aiheisesti blogannutkaan. Sattui siis somasti, että ajankohta ja paikkakunta osuivat hyvin yhteen, joten tapasin kasvotusten monta ennalta tuttua bloginimeä. Päiväksi valikoitui koko alkukesän lämpimin ja aurinkoisin. Kaikki ottamani kuvat ovat peräisin Hatanpään arboretumista tällä kertaa. Jälkikäteen huomaan myös, että katselin maailmaa aika romanttisten lasien läpi, joten kuvissa vilahtelee paljon suosikkejani syreenejä. Se ei varmaankaan haittaa?
Romanttinen maisema sopi myös hääkuvaukseen - ja hääkuvauspaparazzeille :)

Ojennetaan onnelliselle parille oikein vuoden blogikukan arvonimen ansaitseva morsiusleinikki, jota puutarhalta lähtikin aika monen matkaan.

Suuren suuri kiitos järjestäjille myös minunkin puolestani. Oli todella mukava nähdä samanmielisiä ja niin ihanan sydämellisiä ihmisiä, joille jokaisen pensaan tai kukan eteen pysähtyminen ei ollut vierasta ;)

Järjestäjinä toimivat


Mukana tällä kertaa olivat

Kesätuulia Mutamäki mustikoilla 
Marja Suvikumpu 

sekä blogiton Eija-puutarhuri :)

12 kommenttia :

 1. Voi miten kuvissasi jälleen helmeilee niin kaunis ja kuultava valo ja herkkä tunnelma. En voi muuta kuin kerta toisensa jälkeen ihastella otoksiasi =) Oli muuten tosi kiva tutustua tapaamisessa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :) Oli todellakin mukava tutustua ja saada teillekin kasvot, ja mukava kuulla ajatuksianne teidän puutarhan suhteen oikein kasvotusten.

   Poista
 2. On niin ihana miten jokainen blogi sai tapaamisesta erilaiset sävyt esiin! Ihanan romanttisia kuvia! Koskaan ei voi olla liian hempeilevää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin jännittävää nähdä, miten ihmisten mielikuvat ovat eronneet toisistaan ja mitä kuviin on tallentunut. Romantiikka vetää puoleensa, sitä ei voi olla liikaa ;)

   Poista
 3. Huikean kauniita kuvia taas!
  Oli oikein kiva tavata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! Mukava oli tavata kasvotusten myös sinut, jota niin pitkään olen käynyt blogissasi tapaamassa :)

   Poista
  2. Kiitos Marja! Mukava oli tavata kasvotusten myös sinut, jota niin pitkään olen käynyt blogissasi tapaamassa :)

   Poista
 4. Loistavia kuvia täällä taas!
  Ja oli tosi kiva nähdä sinut, ehkä tapaamme taas ensi kerralla:)

  VastaaPoista
 5. Oli aivan ihanaa tavata ja toivottavasti seuraavalla kerralla ehditään jutella enemmän. Kun porukkaa on paljon niin tuntuu ettei kaikken kanssa ehdi millään vaihtaa kuulumisia niin paljon kun haluaisi. Mä niin tykkään sun kuvista! Ihanan valoisia ja kauniita kuvakulmia.

  VastaaPoista
 6. Oli niin kiva tavata, aika kului siivillä, toivottavasti ehdimme ensi kerralla puhella enemmän! Upeita kuvia!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!