torstai 16. heinäkuuta 2015

Hiljaiseloa


Jos joku olisi sanonut, että tänä kesänä ei blogi päivity, en olisi vielä alkukesästä uskonut. Nyt on kuitenkin ollut paljon ylimääräistä, hautajaiset järjestettäväksi ja oma mielikin on taas osoitellut merkkejä siitä, että kaikki ei ole hyvin. Tässä miehen loman kynnyksellä ja ensi viikon sokerihääpäivien alla onkin hyvä puhaltaa hetkinen ja todeta, että loma ja henkinen poissaolo koneen ääreltä voi todellakin tulla nyt tarpeen. Mitään suurempia lomasuunnitelmia meillä ei ole, mutta ajattelin pitää jo monena vuonna toteuttamaani mediapaastoa ja pysyä erossa omastakin blogistani jonkin aikaa. Kuinka helposti sitä tuleekaan plärättyä blogeja vain nopealla silmäyksellä, ikään kuin nähtyä, että kaikki ovat edelleen aktiivisia, ja sitten harmiteltua kun en koskaan kuitenkaan muka ehdi kommentoida. Siihenkin on hyvä saada katko. Lupaan, etten loman aikana keskity ollenkaan koneella istumiseen ja kännykässäkin voisin tehdä pikasiivouksen ja laittaa kuvakkeet Facebookiin, Instagramiin ja muihin ajansyöppöihin piiloon asti. Medialomasta on ollut joka vuosi hyvää sanottavaa, joten sitä tehdään taas.

Kuvat ovat peräisin häämatkaltamme Haminasta ja Lappeenrannasta. Siitä tuntuu olevan jo ikuisuus! Toivottavasti aurinkoa olisi lomallakin tarjolla, kaipaan sitä erityisen paljon tänä vuonna. Päivittäiset kuurot ovat kaataneet taas lisää uhreja ja oma puutarha pistää tällä hetkellä vain huokailuttamaan, ja sehän ei ole idea. Siispä lomaltani toivon hiljaista yhteistä aikaa, aurinkoa, kissojen kanssa valjastelua sekä ystävien näkemistä. Tarvitseeko sitä muuta ollakaan?

Hyviä lomapäiviä kaikille muille lomaileville. Ladataan kaikki akkuja, jookos? Blogini hiljenee hetkeksi aikaa, uusin tuulin myöhemmin. Heissulivei!


6 kommenttia :

 1. Rauhallista ja voimia antavaa lomaa! Ja onnea sokerihääpäivän johdosta! <3
  Minäkin mietin ja hämmästelen, kuinka riippuvaiseksi olen netistä tullut. En olisi ikinä uskonut. En ihmettele enää nuorisoa, kun heillä on aina kännykkä kädessä. Ehkä pieni loma tai paussi netistä tekisi hyvää, vaikka selittelenkin itselleni kuinka hyvien asioiden äärellä täällä liikuskelen...

  VastaaPoista
 2. Kivaa lomaa! Piipahda meidän puolelle käymään.

  VastaaPoista
 3. Medialoma on monelle tarpeen, ehkä itsellenikin. Ei kai ole tarkoitus, että ihmiset stressaantuvat siitä, etteivät ehdi kommentoida seuraamiaan blogeja. Usein sorrun samaan, mutta tuskinpa täällä kukaan pitää kirjaa siitä, kuinka usein joku kommenttejaan jättää ja minne.
  Nauti lomasta täysin palkein!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!