sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Ruususen unta


Kuvavarastojen kätköistä löytyi muun muassa näitä ihania, tuoksuvia, kesäisiä ruusukuvia ajalta, jolloin en vielä kasveja juuri tunnistanut. Lajinimikkeet ovat siis tipotiessään, mutta tunnelma on jäänyt. Suoranaisesti uskomatonta, että tuolla hankien sisällä talvilevolla on tällaisia kaunokaisia. 

Kuten kuvistakin voi huomata, ruusuissa romanttiset värit ja tunnelmat ovat mieleeni. Minkälainen on sinun lempiruususi? 

Kaikki kuvat ovat Hatanpään arboretumista elokuulta 2012. 
 9 kommenttia :

 1. Aina yhtä lumoavat ruusut!!
  Minun suosikkejani ovat iki-ihastuttavat puutarharuusut!
  Mutta tuoksu tulee hansaruusulta!

  VastaaPoista
 2. Ai niin, olen myös ihastunut tuohon hurmaavan kauniiseen banneriisi kauniine fontteineen!!

  VastaaPoista
 3. Nimellisiä tai nimettömiä, ihania kaikki tyynni.

  VastaaPoista
 4. Voi mitä ruusuja =) Kuvasi ovat aina niin vertaansa vaille, niissä on jokin upea tunne ja tunnelma vangittuna =) Viime kesänä siellä retkellä alkoi vähän ruusuinnostus kyteä ja sellaiset ruusut joihin voi työntää nenänsä ja nuuhkaista ihanan valloittavaa tuoksua ovat parhaita =)

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania kuvia jälleen, ruusukärpänen puraisi viime kesänä minuakin ja ensi kesänä jatkan tarhaani vähän samaan malliin kuin siellä Korpijaakolla! Ruusunkukat ovat ihania, nimilaput tulevat ja menevät! Jotenkin tuntuu että vaaleanpunainen kukka vetää aina puoleensa!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia! Lempiruusukseni yleensä sanon norjanruusun, mutta suosikkini on varmaankin aina se ruusu, joka parhaillaan kukkii. :)

  VastaaPoista
 7. Lempiruusujani ovat valkoinen juhannusruusu, jonka olen siirtänyt vanhalta taloltamme, vaaleanpunainen mummulan pihalta ja tornionjokilaaksoa äidiltä. Muitakin pihallamme kasvaa, mutta mitään huipputuoksuista en ole vielä tänne löytänyt.

  VastaaPoista
 8. Tuollaista ruususen unta minäkin haluaisin nähdä!
  Ihan käsittämättömän kauniit kuvat!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!