maanantai 7. marraskuuta 2016

Kuvahaaste: Kolme kesäkuilta

Ulkona alkaa olla monen puutarhamielisen kannalta hiukan epämiellyttävä olotila. Niinpä ajattelin piristää marraskuista mielialaa kuvahaasteella, johon voi jokainen koota omista kesäkuvistaan kolme sattumanvaraista otosta, joista kuvastuu kesän muistot ja kertoa niistä niin paljon tai vähän kuin haluaa. Ottakaa haaste omaksenne :)


Ensimmäiseksi valikoitui kesäkuinen mehiläinen niin syvältä ruusun sisältä, että se oli aivan yltä päältä siitepölyssä. Muistan suloisen ruusun tuoksun ja pörriäisistä täyttyneet kukinnot, kun nautin jäätelöä ruusurinteessä viltillä. 


Heinäkuussa puutarhan valtasivat värit! Unikot tulenpunaisine kukkineen ja siemenkotineen kurottelivat myöhäisempien perennojen yllä, kullerot loistivat oranssina ja akileijat loivat harmoniaa. Vielä kutkutti viherpeukaloa, teki mieli siirrellä kasveja ja laittaa polkuja, mutta samalla ihailla kukkien loistoa.


Elokuussa oli vihdoinkin sekä punahattujen että perhosten aika ja helteitäkin nähtiin loppukuusta. Helteen hellimä iho, varjon tarjoama helpotus, jääpalat lasissa ja joka puolella liihottelevat perhoset, niistä koostuu elokuun kesämuisto. 

Toivottavasti näistä heräsi muillekin mukavia kesämuistoja :) Ottakaa osaa haasteeseen!

8 kommenttia :

 1. Huokaus <3 Kiva haaste, otan osaa tähän kunhan ehdin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olen vastannut haasteeseen. Kiitos tästä kivasta haasteesta :)

   Poista
 2. Mielenkiintoinen haaste! Katsotaanpa saisinko jotain aikaiseksi... Sulla ainakin oli tosi hieno kooste!

  VastaaPoista
 3. Ihan ihokarvat nousevat pystyyn - niin ihanat tunnelmat tuovat kuvasi mieleen! Siispä penkomaan kuvasaalista!

  VastaaPoista
 4. Kiva haaste ja ihanat kuvat! Nyt ei tosiaan löydy oikein ajankohtaisia kuvia puutarhasta - kotona ollessani ulkona on aina pimeää. Olisi mukavaa pysähtyä hetkeksi kesäkuvien pariin. Täytyy laittaa tämä ylös! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana haaste, mukana tässä!
  Ja sun kuvat ovat loistavia!

  VastaaPoista
 6. Ihanan suloisia kesämuistoja!
  Lähdenpä kaivelemaan omia arkistojani :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana blogi ja upeita kuvia! Onko bannerisi kuva itse maalattu (tuo seppele blogiotsikon ymparilla?). Todella kaunis!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!