tiistai 3. tammikuuta 2017

Haaste: 12 / 2016

Haastan kaikki puutarhabloggaajat osallistumaan vuoden 2016 puutarhavuoden kertaamiseen kahdentoista kuvan avulla ennen seuraavan puutarhavuoden alkua. 
#12puutarhakuvaa

Kasvihormonin Sini pisti tuollaisen haasteen liikkeelle jo välipäivinä. Minä ehdin osallistumaan nyt, kun kuvankäsittelyvermeet ja kaikki kuvat ovat kotona tallessa ja minäkin täällä nyt :) 

Vuosi 2016 oli hiljaiselon vuosi. Pitkästä aikaa sen verran masentunut mieliala roikkui mukana kuin harmaa, märkä pilvi. Kuvasin suhteellisen vähän, kirjoitin vielä vähemmän. Mutta onneksi vuosi tuli elettyä ja päätettyä yhdellä onnellisimmista jouluistani ikinä. Olen niin valmis tähän jo startanneeseen uuteen vuoteen! Menestystä ja valoa kaikille lukijoilleni vuodelle 2017!


Tammikuu


Helmikuu


Huhtikuu


Toukokuu


Ja maaliskuun puuttumista (en ottanut kuvan kuvaa!) korvaamaan toinen toukokuinen 


Kesäkuu


Heinäkuu


Elokuu


Syyskuu


Lokakuu


Marraskuu


Joulukuu

8 kommenttia :

 1. Kiva kertaus viime vuodesta. Toivotaan nautinnollista, onnellista, inspiroivaa ja runsaskukkaista puutarhavuotta meille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos Eeviregina. Samoin myös sinulle näin tukevasti uuden vuoden puolella :)

   Poista
 2. Upea kuvasarja! Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Todella upeita kuvia! Suosittelen sinua useammin tarttumaan kameraan kerta noin kaunista jälkeä saat aikaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen lueskellut inspiraation vaihtamisesta työn tekemiseen, mutta en ole vielä saanut siitä kiinni. Yleensä siis kuvaaminen kulkee käsi kädessä mielialani mukaan ja jos erehdyn kuvaamaan masentuneena, lopputulos on kuitenkin sellainen, että en missään nimessä käsittele kuvia. Et varmasti näin syvällistä vastausta kaivannut, mutta tämä on kovasti esillä aina kausittain ja kovasti sitä itsekin mietin. Kamera kirjaimellisesti jää. Onneksi Instagram on vähän alentanut tarvetta täydellisyyteen ja parhaaseen mahdolliseen mielialaan, mutta ei se silti kokonaan ole poistunut. Työn alla on tämä aihe :)

   Poista
 4. Jos tämä on se, mitä saat märän rätin kanssa aikaiseksi ja rätti alkaa olla vihdoin kuiva, odotan tulevan vuoden postauksiasi todella innokkaana. Instatilisikin on jo niin innostava, saatika kuvat isolla ruudulla.

  Kiitos osallistumisesta ja nähdään (ja näytään)!

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Sini! Miten osaatkin löytää näitä sanoja, joilla jaksan puskea ja löytää taas valoa?!

   Poista

Lämmin kiitos kommentistasi!