torstai 5. tammikuuta 2017

Tarinoita jokilaaksosta: Talven maisemia

 
Rakkaat puutarhaystävät,

tällä kertaa kiskon teidät mukaani pakkaseen ja tutkimaan jokilaaksoa kameran läpi. Lumi on minulle talvessa niin oleellinen tekijä, että kun sitä saadaan, minut löytää poikkeuksetta ulkoa nuuskimasta, mitä ihmeellistä sen on tällä kertaa saanut aikaan. Niin myös jokilaaksossa, jossa lumen määrällä ei voi kerskua, mutta valkoista se on sielläkin. 


Haaveilen mökin pihapiiriin vanhan tyylistä pyykkitelinettä. Olen Ruotsista löytänyt ohjeitakin, enää se on vain tekemistä vaille valmis ;) Talvinen maalaismaisema on hiljaa. Kuulen, mite lumi putoaa oksilta maahan. 
Täälläkin silti joku kulkee...


Mutkissa varovasti ja kylää läpi ajaessa varsinkin, että ehtii nähdä, mitä kaikkea ne naapurit ovatkaan taas touhuneet ;) Yksi talven parhaita anteja on tämä kultainen valo lumisten oksien välitse. 


Lopetan aloituskuvasta vähän vähemmän ylivalottuneella versiolla, jossa naakat ovat valloittaneet kaljut puut. 

6 kommenttia :

 1. Olet uskaltaunut ulos! Hienoja talvisia kuvia, kylmyyttä niistä ei huomaa lainkaan. Pakkanen paukkuu, eilen kävi kova tuulikin. Auringonvalo tuntuu hyvälle ihan sisälläkin ollessa, kaunista talvea kuitenkin!

  Mukavaa alkanutta uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkasta taisi kuvauspäivänä olla muutama aste, tuuli välillä kipakasti puraisi kulkiessaan peltoaukeiden yli. Kiitos ja hyvää tätä vuotta myös sinne, Saila.

   Poista
 2. Talvi ja lumi ne luovat täydellisen suomalaisen talvitunnelman. Kiitos kauniista kuvasarjasta.

  VastaaPoista
 3. Talvinen maalaismaisema on niin kaunsita katsella. Onpa upeat kuvat!
  Ihanaa talven jatkoa, paljon aurinkoisia, kimmeltäviä päiviä!

  VastaaPoista

Lämmin kiitos kommentistasi!